Spray Tan Uden

Spray Tan Uden

Wilt u graag een gezonde, bruine look krijgen? Bij CN Spray Tanning kunt u uitstekend terecht voor spray tan in Uden. De techniek wordt uitgevoerd door een gecertificeerde spray tan technician. Er wordt gewerkt met DHA, een natuurlijke grondstof afkomstig van suikerriet.

Veiligheid

Zoals bekend is zonnen niet goed voor uw huid. Hoe zit dit met spray tanning? Dankzij de grondstof DHA kan er gesproken worden van een veilig product. DHA is een goedgekeurd product door de FDA (Food and Drug Administration). Spray tanning wordt zelfs aangeraden door onder andere de Amerikaanse Huidkanker Organisatie. Allergische reacties zijn uiterst zeldzaam. Bent u allergisch voor cosmeticaproducten? Vraag vrijblijvend bij ons een test aan.

Resultaat

Spray tan geeft dezelfde resultaten als tien tot veertien dagen in de zon, zonder dat u te maken heeft met de schadelijke effecten van de zon. De behandeling zorgt ervoor dat uw teint egaal, gezond en bruin wordt. De tan zal ongeveer vijf tot zeven dagen blijven zitten. Factoren die dit kunnen beïnvloeden zijn:

  • Dagelijkse huidverzorging;
  • Levensstijl;
  • Goede voorbereiding op de behandeling.

Wij raden ten zeerste het gebruik van de unieke Sienna X Granduel Self Tanning Lotion aan. U kunt dan na drie dagen de tan zelf verlengen en bijbruinen.

Behandeling

Het is belangrijk om de huid voor behandelingen voor te bereiden. Dit doet u door uw huid een dag of twee van te voren te scrubben met een een goede huidscrub zonder olie. Scheren/waxen kan tot één dag voor de behandeling. IPL ontharing kan tot twee dagen voor de behandeling. Gebruik het liefst twee dagen vooraf geen olie of bodylotion.

De behandeling zelf duurt ongeveer 10 minuten. U kleedt zich uit, eventueel tot aan donker ondergoed. Om de absorptie van de tan te verminderen wordt er Barrier Crème toegepast op de handen, nagels, ellenbogen, knieën en andere droge gebieden. Daarna kunt u onze instructies opvolgen. Tot acht uur na de behandeling mag u niet douchen. Na deze acht uur bent u verplicht om te douchen. Gebruik nadien een extra hydraterende cremè en/of bodylotion.

Contact

Wilt u direct een gebruinde huid? Neem contact met ons op via 06-38089707. CN Spray Tanning: voor spray tan in Uden!

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten.
Klik om de fout te tonen
Fout: Serverconfiguratiefout    Bent u geinteresseerd in een spray tan behandeling?

    BEL DIRECT VOOR EEN AFSPRAAK: 06-38089707