Spray Tan Oss

Spray Tan Oss

Ben u woonachtig in Oss of omgeving. Wilt u een gezonde, bruine teint? Kom naar CN Spray Tanning voor spray tan in de regio Oss. De behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerde spray tan technician. Het duurt slechts tien minuten. Uw mooie, egale teint zal ongeveer vijf tot zeven dagen blijven zitten.

Gezondheid

De straling van de zon is niet goed voor uw gezondheid. Spray tanning is een zeer goed alternatief. Bij spray tanning wordt namelijk de grondstof DHA gebruikt. Deze grondstof is door de FDA (Food and Drug Administration) al meer dan 30 jaar goedgekeurd. Het is zelfs zo dat spray tanning wordt aangeraden door specialisten.

Zelden komt het voor dat er een allergische reactie optreedt. Bent u derhalve allergisch voor bepaalde cosmeticaproducten? Laat uw zich door CN Spray Tanning testen alvorens u een behandeling ondergaat.

Werkwijze

Spray tanning is een effectieve en veilige behandeling die zorgt voor een egale, natuurlijke teint. Het is veilig en heeft geen bijwerkingen. De mooie, bruine kleur wordt veroorzaakt door de natuurlijke grondstof DHA (Dihydroxyacetone). Het is een 100% natuurlijk product uit suikerriet. De eiwitten die er in aanwezig zitten, in combinatie met aminozuren, zorgen voor een goudbruine kleur. De vloeistof wordt op het lichaam aangebracht met een speciale lage druk spraymachine.

Tarieven

Bij CN Spray Tanning kunt u terecht voor drie behandelingen:

  • Full Body: € 28,-
  • Bovenlichaam: € 17,50
  • Benen: € 15,-

Contact

CN Spray Tanning werkt uitsluitend op afspraak. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden omtrent spray tan in de regio Oss. U kunt het contactformulier invullen of bellen naar 06-38089707 voor meer informatie.

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten.
Klik om de fout te tonen
Fout: Serverconfiguratiefout    Bent u geïnteresseerd in een spray tan behandeling?

    BEL DIRECT VOOR EEN AFSPRAAK: 06-38089707