Spray Tan Heeswijk Dinther

Spray tan Heeswijk-Dinther

Woont u in de regio Heeswijk Dinther en wilt u een alternatief voor de zonnebank? Bij CN Spray Tanning heeft u binnen 10 minuten een stralende bruine huid.

De voordelen

Naast dat een behandeling snel en makkelijk verloopt, heeft CN Spray Tanning de volgende voordelen:

  • Veilig voor uw huid;
  • Geen last van bijwerkingen;
  • Natuurlijk resultaat;
  • In één sessie helemaal zonnebruin;
  • Ideaal voor mensen met zonneallergie;
  • Geen versnelde huidveroudering;
  • Geen beschadiging van de huid.

Wat doet spray tan met uw huid?

Iedereen weet dat teveel in de zon en onder de zonnebank niet goed is voor de huid. Toch willen we er graag gezond en gebruind uitzien. Dankzij spray tan is dit mogelijk.

De natuurlijke grondstof die we gebruiken is DHA (dihydroxyacetone). Dit is afkomstig van suikerriet. Door deze grondstof ontstaat er een combinatie van eiwitten en aminozuren in de bovenste laag van de huid, een goudbruine kleur. Dankzij deze kleur kan de tanning specialist zien of uw huid egaal gedekt is. In ongeveer acht uur tijd zal de daadwerkelijke tan zich hebben ontwikkeld.

Hoelang blijft de spray op de huid zitten?

De spray tan blijft net zo lang zitten als de natuurlijke bruining. De huid werpt namelijk dode cellen af, waardoor ook uw tan zal verdwijnen. De tan zal ongeveer 5 tot 7 dagen blijven zitten. Met onze Sienna X Grandual Self Tanning Lotion kunt u de tan na drie dagen verlengen en bijbruinen. Deze is ook bij ons te bestellen na afloop van uw tan.

Wie voert de spray tan uit?

De behandeling wordt uitgevoerd door een officieel professioneel gecertificeerd spray tan technician. De spray wordt aangebracht met een speciale lage druk spraymachine.

Contact

Bent u woonachtig in de regio Heeswijk Dinther en geïnteresseerd in een spray tan behandeling? Bel ons direct voor een afspraak op 0638089707. U kunt ons ook bereiken door het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten.
Klik om de fout te tonen
Fout: Serverconfiguratiefout  Bent u geïnteresseerd in een spray tan behandeling?

  BEL DIRECT VOOR EEN AFSPRAAK: 06-38089707